Wet Plate (natte plaat) WORKSHOP, 1 mei 2021

Wet Plate (natte plaat) WORKSHOP,  1 mei, 2021 (doorgang vindt alleen plaats wanneer dat weer verantwoord is !)

WetPlate studio ’t Olde Postkantoor in Olst biedt een eendaagse workshop aan waarin het Victoriaanse proces met natte platen van begin tot eind wordt geleerd. Leer hoe je een glazenplaat kunt voorzien van een collodion laag en daarna laat sensibiliseren. Leer hoe een oude houten camera te gebruiken en een foto te maken op een glazen plaat. Ontdek hoe je afbeelding als een negatief naar voren komt in de donkere kamer. Alle materialen zijn inbegrepen en aan het einde van de dag loop je weg met je eigen WetPlate.

De workshop wordt gegeven door Peter Eleveld die al vele Awards op zijn naam heeft staan.

Deze Workshop is van 10.00 tot 17.00 uur, maximaal aantal deelnemers is 4, dus veel persoonlijke aandacht!  Er volgen nog meer dagen in 2021 max 2 deelnemers! Heb je interesse in deze workshop, neem dan contact op via peter@eleveld.net  of gebruik het contact formulier.

Locatie is ’t Olde Postkantoor in Olst.  (0641013810)

De kosten van de workshop zijn 175.- euro, dit bedrag is inclusief lesmateriaal. (Koffie, thee en frisdrank aanwezig)

’t Olde Postkantoor is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. (3 min lopen vanaf het station). Parkeren nabij is mogelijk en gratis.

Email, info@eleveld.net  mobiel, 0641013810

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *